Hinnasto

¤Kasvohoito rasvaiselle iholle "Clarity" 40+
Tehostavat ainesosat kirkastavat ilmeen, puhdistavat ja supistavat huokosia samalla ryppyjä vähentäen.
42 eur
Maria Gallandin uusi Activ’age –sarja
Kypsän iän kasvojen ihoa aktivoiva ohjelma. Iän ja ympäristövaikutusten uuvuttamille kasvojen iholle. – Hoidossa käytettävät seerumit ja vaikuttavat ainesosat: Artisokka – kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa Peptiidit – pehmentävät ihoa, vähentävät ryppyjä, parantavat ihon elastisuutta Kantasolu-uute – suojaa ihoa happamoitumisen haitoilta ja vahvistaa solujen toimintaa B3-vitamiini – suojelee ihoa UV-säteilyn aiheuttamalta ikääntymiseltä ja happamoitumisen haitoilta – Hoidossa käytettävien kasvosuihkeiden aines-osat: Tripeptiidit – tukevat solujen biosynteesiä, siloittavat ja kiinteyttävät ihoa Hyaluronihapposeos – kosteuttaa, siloittaa ja rauhoittaa ihoa Jäätikkövesi – raikastaa tehokkaasti – Hoidossa käytettävä naamio aktivoi kypsää ihoa: – ihoon varastoituu virkistäviä ja vaikuttavia ainesosia – tasoittaa ihon ikääntymis- ja ympäristövaikutuksia – Hoidossa käytettävä voide vahvistavaa ihon rakennetta, tekee kimmoisaksi, pehmentää ihoa ja tekee silminnähtävästi sileämmäksi.
Hoito kestää 75 min ja hoidon hinta on 62 eur
Vanhenemista vastaan loistavimmalla tavalla!
Vaalentava hoito on mukautettu ottamaan huomioon juuri kypsän ihon tarpeet. Se tasapainottaa epäyhtenäistä pigmentaatiota ja nuorentaa samalla näkyvästi ihoa.

55 eur
¤Mosaiikkihoito lämpimän mineraalinaamion avulla
Erityisen henkilökohtaiseksi hoidon tekee kosmeettisesti valittut uutteet kasvojen eri alueilla asiakkaan odotusten ja tarpeiden mukaan. 001-Kaviaariuute Ryppyjä vähentävä ja siloittava. Auttaa ihosoluja uudistumaan. 002-Musta orkideauute Ihoa uudistava ja ikääntymistä ehkäisevä. 003-Malakiittiuute Suojaa herkkää ihoa ja soluja. Erittäin vahva antioksidantti. 004-Valkea tryffeliuute Sisältää paljon tärkeitä ravintoaineita, kuten aminohappoja ja mineraaleja. 005-HopeauuteRasvaista ihoa kirkastava. Suojelee ihoa ärsyyntymiseltä ja epäpuhtauksilta. 006-Kultauute Ihoa elvyttävä ja ikääntymistä ehkäisevä. 007-Silmänympärysuute Ikääntymistä ehkäisevä.
65 eur
UUSI!Herkän ihon hoito
Happikuorintaan perustuva, ihoa uudistava huolto-ohjelma. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, parafiinia, keinotekoisia väriaineita, hajusteita. Hoidon sisältö: puhdistus, kuorinta, ph-tasapainotus, puhdistava savinaamio, erikoiskylläste, kollageeninaamio, kasvojen, kaulan ja dekolteen hieronta, silmänympärysvoide, kasvovoide.
64 eur
Peruskasvohoito- puhdistus ja syväpuhdistus " Pureness Line"
Puhdistavat ja tasapainottavat, kosteuttavat ihoa ja tekevät ihon mattamaiseksi. Tuotteet ovat rakenteeltaan puuterimaisia, kevyitä ja raikkaita. Sarja on kevyesti hajustettu, tuoksusta nousevat esiin vaikkeat hedelmäiset kukkaistouksut. Kolmevaiheinen hoito-ohjelma.

34 eur
Kasvohoito "Lumin eclat" 30+ ikäiselle Selkeä, tehokas ja silminnähtävä lopputulos. Hoito antaa iholle uutta energiaa, ilmenee kauniina ja säteilevänä ilmeenä. 54 eur
Erikoishoito " Emphyteose Line"
Auttaa tyydyttämään ihon tärkeimmät tarpeet: kosteuttamisen, kiinteyttämisen, virkistämisen... Silmien- ja huultenympärys- sekä kaulan alue. Multiaktiivinen virkistys, jotta rypyt ja turvotus vähenisivät.

54 eur
"Emphyteose Precious Line"
Laadukas sarja iholle, jolta puuttuu hehkua ja elinvoimaa. Yllinen SOS- naamio väsyneelle iholle. Tekee ihon kirkkammaksi, heleämmäksi, sileämmäksi nopeasti ja pysyvästi. Ylillinen tehohoito; silkkiset nuorentavat kapselit, jotka tekevät ihon kirkkaammaksi, sileämmäksi ja heleämmäksi. Ylellinen silmänympäryshoito; silkkinen nuoruudeneliksiiri tekee silmänympärysihon nuoremmaksi, kiinteämmäksi, sileämmäksi, vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla.

54 eur
"Tenderness Line"
Erittäin herkän ihon tarpeiden tyydyttämiseksi. Rahoittava ja verenkiertoa tukeva. Suojaa, ravitsee, pehmentää ja kosteutaa.
48 eur
"Profilift Line", kuuluisa " lifting- efekti"
Ihon hamonian rikkoo vähitellen aika, geneettiset- ja hormonaaliset tekijät ja ympäristön aihenttama stressi. Vähitellen ihon ravintoaineiden puute aihenttaa ryppyjä ja juonteita, ihon kimmoisuus vähenee. Vastaus näihin ilmiöihin on neljän ylellisyystuotteen täyteläinen, aikaansa edellä oleva ja tehokas sarja.
54 eur
"Mineraalinaamio"
Pohustetaan kaviaari- tai happiampulilla.
54 eur
C-Vitamiini kasvohoito 54 eur
Homme Galland kasvohoito miehille 1h = 44 eur
¤Hieronta silmänympäryksen erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi Tummat silmänalukset, riippuvat silmäluomet, alakuloinen silmänilme, silmäkulman rypyt, alaluomen turvotus ovat alueen häiriöitä. Uusi hieronta keskittyy silmänympäryksen lihaksiin, kudoksiin, lymfaamiseen. Hoito kestää 35-40 min ja sisältää silmänaamion. Hyvät tulokset jo ensimmäisellä kerralla! 30 eur
Hieronta, kasvot+kaula+dekoltee
erikoishoito vanhentuvalle iholle
40 min = 26 eur
Intialainen päähieronta
40 min = 20 eur
Hieronta (kasvot+kaula+dekoltee)
Hyödyllistä asiakkaille: 1.kasvoissa vahingoittuneet elastiini ja kollageeni kuidut 2.ihosta hävinnyt kimmoisuus 3.ihonväri on himmeä 4.haljenneet hiussuonet 5.hapen toimittamisen häiriö 6.turvotukset kasvojen alueilla
40 min = 26 eur
Jalkapohjan hieronta.
Tämä hieronta on kiinalaisen lääketieteen helmi .Jalkahieronta perustuu vanhaan lääketieteeseen, jossa siitä sanottiin: "Kaikilla ihmisillä on jalat, kuten kaikissa puissa on juuret ". Ihmisen ikääntyminen alkaa jaloista. Useiden tuhansien vuosien aikana on kehitetty kiinalaisessa lääketieteessä täydellisesti parantava hoito, jota tehdään säärien, jalkapöydän, jalkapohjien ja kantapäiden alueella. Hyvä väsymyksen ja masennuksen hoitoon.

Tasapainottaa mielialan vaihtelua.

Vatsakipuun tai jos vatsa ei toimi säännöllisesti

Jos ummetus tai ripuli vaivaa

Hartiajännitykseen, selkäkipuun, stressiin ja päänsärkyyn.

Tasapainottaa liian korkeaa tai alhaista verenpainetta.

Tasapainottaa liian aktiivista tai hidasta aineenvaihduntaa.

Hengitys syvenee, tuo sisäisen rauhan ja tasapainon.

Rentouttaa ja vaikuttaa vapauttavasti koko elimistöön.

Auttaa hyvin selkäkivuissa ja lannerangan vaivoissa.

Rentouttaa väsyneitä silmiä jos työskentee pitkääikaisesti tietokoneella.

Vaikuttaa hyvin ruuansulatusongelmien ja kuukautisvaivojen yhteydessä.

Helpottaa nukahtamista ja univaikeuksia.

Vaikuttaa suotuisasti sisäelinten, suohiston ja hengityselinten toimintaan.

Lymfa eli imunesteen kierto paranee.
40 min = 20 eur
UUSI! Ku Nye hieronta Vanhin tunnettu TIIBETILÄISEN LÄÄKETIETEEN kirja BUM SHI on 3900 vuoden takaa. Sen kirjoitti Chebe Trishe ja siinä on ensimmäistä kertaa mainittu TIIBETILÄINEN HIERONTA . Vanha TIIBETILÄINEN HIERONTA kestää 2,5 h. Terapeutti huomioi potilaan iän, sukupuolen ja persoonallisuuden. Hän valitsee hierontaa tarvitsevat kehonosat ja sopivat öljyt. KU NYE hieronta ennaltaehkäisee sairauksia ja rentouttaa. Auttaa masennuksen ja unettomuuden hoidossa. Hieronta tukee kehon ja ajatusmaailman yhteyttä. Lihaksia on montaa tyyppiä ja kaikilla on tehtävänsä. Lihaksia hierotaan kolmella eri tasolla; pinnallisia, keskisiä ja syviä. NYE hieronta keskittyy 45 päälihakseen ja lihasryhmään. Se rentouttaa kiristyneitä lihaksia, tasapainottaa energioita ja parantaa lihasten toimintaa. Koska lihakset ovat sidoksissa toisiinsa, niin työskentely 45 päälihasryhmän kanssa vaikuttaa myös pienenpien lihasten toimintaan. KU NYE hieronta on menetelmä, jossa vältetään lihasvaurioita. Lihasten vahingoittaminen tai jatkuva kiristys haittaa koko kehon tasapainoa. Hieronnan vaikutus riippuu fyysisten ongelmien vakavuudesta. Hoidettavat kohdat ovat yhteyksissä toisiinsa energiakanavien kautta. Hermosto alkaa aivoista ja kulkee selkäytimeen. Minun opetajinani ovat olleet Drukmo Gyali ja Donia Tsering Tiibetistä sekä Viivi Käämä ja Anu Rootsalu-Wachsmann Virosta. 2.5h = 75 eur
Depilaatio bikini rajat
brasilialaisella vahalla
18 eur
Säärikarvojen poisto sokerivahalla.
16 eur
Käsiehoito
sisaltää parafiini naamio
21 eur
Jalkahoito
sisaltää kuorinnan

55 min 28 eur
SPA jalkahoito
80 min 42 eur
Kulmakarvojen nyppiminen 2 - 4 eur
Kulmien kestoväri 9 eur
Ripsien+kulmien kestoväri 15 eur
Ripsien permanentti 25 eur
Lymfahieronta 55 min = 28 eur
suklaahieronta
Tselluliitihoito55 min = 34 eur
Klassinen hieronta 55 min = 30 eur

Anu Vaba

Oleme avatud

Esmaspäev - Reede 09.00 - 19.00

Laupäev 09.00 - 16.00

Ilm Pärnus
29°
broken clouds
humidity: 48%
wind: 3m/s SW
H 29 • L 25
Weather from OpenWeatherMap

  

anuvaba_kyljeriba